2006.07.08. - Kontroll DVD akció a Media MarktbanAz óbudai Media Markt áruházban akciós áron, 1290 Ft-ért kapható a Kontroll DVD extra, kétlemezes kiadása. Az extra lemezen külön rész foglalkozik a filmzenét jegyző NEOval, amelyben három audió felvétel mellett az It's Over Now videóklipje is helyet kapott.

Az áruház a Stop Shop üzletközpontban, a Bécsi út 136 alatt található.


2006.07.05. - Zenész magazinMár az újságosoknál a Zenész magazin júliusi száma, melynek címlapján a NEO látható. Az újságban hosszabb interjú olvasható a zenekar tagjaival. A cikkben szó van az új albumról, az új tagok zenekarba kerülésével, és sok új, eddig még máshol nem publikált fotó is látható.

Milkovics Mátyásnak külön rovata is van az újságban, elektronikus zenével kapcsolatos cikkeket jegyez. (A cikksorozatot annak idején még Moldvai Márkkal indították el.) Ebben a számban a NEO egyik új dala, az A World More Real születésének kulisszatitkaiba avatja be az olvasókat.

Értesülésünk szerint a közeljövőben a WAN2 magazin címlapján is fog szerepelni a zenekar, és várhatóan ott is hosszabb cikk fog foglalkozni a NEOval.


2006.07.04. - Last minute news


A Pécsi Ifjúsági Napok rendezvénysorozaton most csütörtökön, 2006 július 6-án az Anima Sound System helyett a NEO lép színpadra. A koncert este 10 órakor kezdődik.

A rendezvény a Malomvölgyi Arborétumban kerül megrendezésre.

Jegyelővétel: Pécsi Ifjúsági Központ; Tel: (06-72) 211-511


2006.07.02. - Record Straight megjelenés - MAHASZ Number 1, új rajongói honlap


Record Straight megjelenés - MAHASZ Number 1


Két héttel a Record Straight megjelenése után a kislemez a MAHASZ eladási listáján a legelső helyet érte el! Magyar előadónak ez évek óta nem sikerült. Az első adag legyártott kislemez szinte rögtön elfogyott a lemezboltokból, így a kiadó kénytelen újranyomni a kiadványt.

Időközben folyinak az új album maszterének a munkálatai is. Jelenleg a 14 dalt tartalmazó lemez anyagából már 13 felvétel elkészült, így pár napon belül a lemez késznek nyílvánítható lesz.

Új rajongói honlap


Elkészült az első külföldi rajongó NEO honlap is. Egy lengyel rajongó, Mozzie készítette, és bár az oldal még nincs teljesen kész, a tartalom folyamatosan bővül.


2006.06.08. - Record Straight sajtóközlemény II.


A jövő héten kerül a boltokba a NEO új kislemeze a Record Straight. A single rendkívül gazdag tartalommal - az eredeti verzión kívül - 3 remix-szel, és egy klasszikus B-side-dal, a nagylemezen nem szereplő Supermodel Planet koncertverziójával - mely tavaly a zenekar a Művészetek Palotájában tartott exkluzív koncertjén lett rögzítve - kerül forgalomba. Ráadásként pedig egy multimédiás részt is tartalmaz, rajta a címadó dal videoklipjével.

A dalhoz egyébként további remixek is készültek, melyeket a zenekar websitejáról, a www.neo.hu-ról lehet majd a megjelenést követő hetekben ingyenesen letölteni.

Ugyanitt már most, vagyis a megjelenés előtt megtekinthető a videoklip a "videók" menüpont alatt, illetve ugyanez nagyobb méretben is látható a a zenekar Myspace-es oldalán.

A kislemezt a Media Markt és a Saturn hálózat üzleteiben lehet majd megvásárolni, illetve az Origo T-Online lemezáruházból lehet letölteni és a zenekar website-ján is megrendelhető lesz.

Warner Music Hungary


2006.06.01. - Record Straight sajtóközlemény


A nagysikerű Kontroll album óta nem jelentkezet új nagylemezzel hazánk egyik legeredetibb, legelőremutatóbb zenéjét játszó csapata, a Neo. Persze az azóta eltelt idő alatt sem ültek a babérjaikon a fiúk, hiszen a Kontrollt nyolc országban, több, mint 150 koncerten mutatták be a zenekar a közönségnek, időközben pedig a Neoworld stúdió is új helyre költözött.

A "szünetnek" azonban vége, hiszen a vadonatúj Neo album hamarosan a lemezboltok polcaira kerül. A lemez felvezető maxija a Record Straight, mely - az eddigi hagyományoktól eltérően - kereskedelmi forgalomba is kerül, mégpedig június 9-én.

A kislemezen a következő dalok kaptak helyet:

1. Record Straight (Original Version)
2. Record Straight (Metropolis Mix)
3. Record Straight (Secta Chameleon Mix)
4. Record Straight (Fine Cut Bodies Mix)
5. Supermodel Planet (Live At Palace Of Art Budapest)
6. Record Straight video

Tehát a címadó dal mellett B-side-ként felkerült a Supermodel Planet, a Művészetek Palotájában rögzített élő verziója is, mely a nagylemezen nem fog szerepelni.

Warner Music Hungary


2006.05.29. - Record Straight gyártás


Tegnapelőtt (május 26-án) megkezdődött a Record Straight kislemez gyártása. Ez a folyamat mintegy két hetet vesz igénybe, azután kerülhetnek a boltokba a kópiák.


2006.05.14. - Record Straight megjelenés, elmaradó koncert


A Record Straight kislemez megjelenése kb. 2 hetet csúszik. Ezzel párhuzamosan valószínűleg csúszik az új album, illetve a budapest lemezbemutató koncert (A38) időpontja is.


2006.05.06. - Hírek, angol oldal, Record Straight megjelenés, Hungry for Hungary?, Danube Disco, videóklipek


Hosszú hónapos szünet után ismét frissítettük a honlapot. A leállás oka egyfelől az volt, hogy a NEO körül csend honolt, mivel a zenekar stúdióba vonult, hogy befejezze az új album felvételeit. A hosszú leállás másik oka az volt, hogy a nagy nemzetközi érdeklődés hatására elkészítettük a NEOworld Online rajongói honlap angol nyelvű változatát is.


Record Straight megjelenés


Hosszú idő után úgy néz ki, végre napvilágot lát a régóta ígért Record Straight kislemez. A lemez borítóját először itt láthatjátok.

Record Straight videóklip


A Record Straight dalhoz különleges látványú, félig animációs videóklip is készült, amely helyet kap a kislemezen is.

Hungry For Hungary?


2006 elején Hungry For Hungary? címmel megjelent egy 5 CD-t tartalmazó promóciós válogatáslemez, amelyen a kortárs magyar zenei élet minden jelentősebb szereplője helyet kapott. A lemezek kereskedelmi forgalomba nem kerültek, külföldi zenei vásárokon osztogatták a szakmának. A cél az volt, hogy a külföldi promóterekkel megismertessék a hazai zenekarokat. Az előadókat stílus szerint válogatták össze a lemezekre. A NEO a Nutman-nel a harmadik lemezen, a Pop, Rock Reggae korongon kapott helyet, a lemez első helyén szerepel a dal.

Danube Disco


2006 elején Danube Disco címmel megjelent egy promóciós válogatáslemez, amely két NEO dalt is tartalmazott. Az egyik dal az új album egy dala, az A World More Real, amelynek stúdiófelvétele itt hallható először. Ráadásul a másik dal, a Nutman is egy új, extra gitársávval megspékelt változatban hallható.

The Pink Panther Theme videóklip - első változat


Sikerült megszereznünk a The Pink Panther Theme-hez készült első videóklipet is. Ez a klip olyannyira nem tetszett a zenekarnak, hogy ragaszkodtak hozzá, hogy a kiadó új videót forgasson a dalhoz.


>> 2005-ös hírek


© 2003-2006 neoworld online | site design by: Neapolis Design