2008.04.07. - Spellbound kislemez a boltokbanAz elmúlt héten a Spellbound kislemez kópiái megérkeztek a nagykereskedőkhöz, így elméletileg már az üzletekben is kellene lenni az új CD-ből.

Sajnos a hazai kislemez-piac alakulása miatt a legtöbb lemezbolt nem tart maxi CD-ket, így aki biztosra szeretne menni, annak egyedi rendelés alapján tudják beszerezni. Szívből ajánljuk a Lemezkuckót - barátságosak és segítőkészek a bolt munkatársai. Interneten keresztül is lehet náluk rendelni, ITT. A kislemez ára 990 Ft.


2008.03.20. - Spellbound megjelenésElkészült a Spellbound kislemez, amely napokon belül üzletekbe kerül.

A mintegy félórás hangyanyag részeként ,eExkluzív B-oldalas dalként jelent meg a vadonatúj, Mindhorizon című felvétel is. A koronggal kapcsolatos információkkal (tracklist, dalok hossza, stb.) frissült a honlap.


2008.02.11. - Spellbound - az új kislemez [Sajtóanyag]Hamarosan üzletekben a Neo új kislemeze, amely tartalmát tekintve, nem is lesz olyan kis, mivel a korong ezúttal a kés alá került Spellbound című dal 5 verzióját tartalmazza, felkerült egy új dal is és természetesen helyt kapott a lemezen a dalhoz készült videoklip is. A remixerek közül ezúttal a legfrissebb vonalat Karányi képviseli, de készített újraértelmezést a zenekar énekese Kőváry Péter, és az alapító Milkovics Mátyás is. A hamarosan látható klip érdekessége és ritkasága, hogy nem digitális adathordozóra, hanem 35 mm-es filmre készült és már a munkálatok közben is látszott, hogy a profi felvétel és a különös atmoszférájú forgatási helyszín (egy használaton kívüli katonai repülőtér), na és a stáb kiemelkedő munkájának eredményeképpen a magyar videoklipgyártás egyik legerősebb anyaga készült el.


A kislemez borítója elsőként itt, a Neoworld Online-on látható.


>> 2007-es hírek


© 2003-2008 neoworld online | site design by: Neapolis Design