2007.09.13. - Zöld Pardon koncertA mai napon a neo nagysikerű koncertet adott a Zöld Pardonban - idén immáron harmadik alkalommal. A koncerten - többek között - elhangzott egy új dal is, a Miracle, amit először a Szigeten játszott a zenekar. Felhangzott egy régen játszott dal, a Japan No. 1. is - igaz, csak egy instrumentális Intro formájában

A setlist az alábbi volt:

Japan No. 1. (Intro)/ Everybody Come On
It Takes No Weed
Spellbound
Record Straight
Miracle
World More Real
Endless Roads
Nutman
Absolution
Red Button
Gimmemo
Floating Forever
Over Space And Time Again
Diskhead
Scorn Me
---
Aiiaiiiyo

A koncerten készült képeket hamarosan láthatjátok itt a honlapon.


2007.08.20. - Új Magyarország Fesztivál koncertképekA tegnapi koncert képei már megtekinthetők a Galériában.


2007.08.19. - Koncert az Új Magyarország Sugárút FesztiválonA mai napon a neo nagysikerű koncertet adott az Andrássy úton megrendezett Új Magyarország Sugárút Fesztivál és Gasztrotúra Oktogon melletti színpadán.

A setlist az alábbi volt:

Intro
1999
Spellbound
Record Straight
Nutman
Absolution
Over Space And Time Again
Showdown On Hell Street
Red Button
Floating Forever
Diskhead
Scorn Me
---
Aiiaiiiyo

A koncerten készült képeket hamarosan láthatjátok itt a honlapon.


2007.08.18. - ReLoad, update


Egy hosszabb kihagyás után ismét itt vagyunk, egy nagyobb frissítéssel. Elnézést a késésért, igyekszünk ezúttal több időt fordítani a honlap frissítéseire.

Sok minden történt a neo háza táján az elmúlt évben, lássuk is, mivel bővült a Neoworld Online.


Maps For A Voyage album


Ami a legfontosabb, 2006 szeptemberében végre napvilágot látott a zenekar új nagylemeze, a Maps For A Voyage. A lemeznek természetesen saját oldala van a honlapon, ahonnan persze minden egyes dal saját oldala is elérhető, dalszövegekkel és egyéb háttérinformációkkal.

A Planetary Voyage DVD


Ismét egy fontos állomás a zenekar életében, hogy a Maps For A Voyage albumot bemutató, a Planetáriumban tartott koncert anyaga 2007 márciusában megjelent DVD-n A Planetary Voyage címmel. Ez az első hivatalos neo koncertkiadvány.

Maps For A Voyage külföldi megjelenés


Szintén idén tavasszal, május 14-én megjelent az új album külföldön is. Némileg különbözik a magyarországi változattól, ezért természetesen a Maps For A Voyage - International Version is külön aloldalt kapott az oldalon.

Absolution kislemez


Végül, de nem utolsósorban, júniusban megjelent az új albumról kimásolt második kislemez, az Absolution. Érdekessége, hogy hosszú időnyi várakozás után végre napvilágot látott rajta egy régi közönségkedvenc, a Floating Forever is.


Természetesen az oldal firssítése nem teljes, a koncertdátumokat tartalmazó adatbázis még nem frissült, és a legújabb válogatáslemezeket sem tettük még fel az oldalra, ahogyan az angol nyelvű rész frissítése is várat még magára. További türelmet kérünk!


>> 2006-os hírek


© 2003-2007 neoworld online | site design by: Neapolis Design